Bli medlem i ASSK

- Utan medlemmar inga leder -

Förmåner

Att vara medlem i en lokal skoterförening där du färdas är en stor fördel. Dels stöttar du allt det ideella arbete som läggs ned i röjning av lederna underbarmarkstiden samt trampning/sladdning av leder under vinterhalvåret. Det byggs broar och andra ledsäkrande åtgärder. Inte minst bygger vi ansvarsfulla förhållanden mellan medlemmar/skoterförare och markägare så vi tillsammans kan förlägga lederna med god tillgänglighet men där de samtidigt stör & förstör minst.

När du betalat medlemsavgift kan du även stötta med att köpa ett ledbevis för 100:- som går direkt till klubben du köper det av 🙂 Nedan kan du se våra förmåner, samarbetspartners och länkar till olika företag och organisationer.

Såhär gör du

För att förnya medlemskapet eller bli medlem så ange namn, adress och e-post vid betalningen.

Avgift för familj: 250:-, enskild: 200:- och gäller från oktober till oktober påföljande år. Betalas in på Bankgiro: 5094-1111 eller via SWISH 123 495 1299 (scanna QR-koden här brevid) 

Glöm inte att ange ditt namn, telefonnummer vid inbetalningen!

getswish_qr

Det är med stor glädje som vi har upprättat ett samarbete Alsensjöns snöskoterklubb och Svedea Motorförsäkring!

Vår snöskoterförsäkring är vad vi anser marknadens bästa. Villkoren är generösa och självriskerna är många fall lägre än hos våra konkurrenter.  Försäkringen är utformad efter skoteråkarens behov och innehåller exempelvis maskinskada upp till fem år och stilleståndsersättning. Förutom detta så erhåller alla skoterägare som är medlem i en skoterklubb 10% rabatt på sin försäkringspremie. Därför finns det all anledning för dig som skoterägare att vara medlem i din klubb! 

Räkna fram försäkringspremie och teckna försäkring gör ni enklast på vår hemsida www.svedea.se eller genom att ringa vår kundservice på telefon 0771-160 195.  Glöm inte att ange ombudsnummer och vilken klubb ni tillhör när ni ber om offert eller tecknar försäkring. Ni är registrerade hos oss enligt nedanstående: 

Skoterklubb: Alsensjöns snöskoterklubb, ombudsnummer: 2138

Har ni några frågor eller funderingar så är ni hjärtligt välkommen att kontakta oss! 

Hälsningar, Svedea Motorförsäkring 

Fredrik Lilliehöök 

Telefon:063-16 15 42 

http://www.svedea.se

PS. Du vet väl att det hos Svedea även är möjligt att räkna fram premie och teckna försäkring direkt i en smartphone Svedea mobilt. Kan vara bra att veta om du är ute på språng. DS.

De företag som stöttar oss vid våra arrangemang:

  •