Våra leder

TILL DIG SOM VILL SE DIG OM RUNT ALSENSJÖN PÅ SKOTER​

Kostar det att köra på leden?

Har man en skoter rekommenderar vi i klubben att man skall vara medlem i en organiserad klubb. Då är man med och betalar för underhållet på leder ochpå de maskiner/redskap som används för att hålla lederna i bra skick. allt arbete sker på ideell basis och det är i vår klubb cirka 157 km led att underhålla året om.

Läs under rubriken ”Medlem” så får du veta mer.

Vill du betala ledbidrag om du redan är medlem eller nyttjar våra leder? Swisha 200 kr till 123 495 12 99 eller scanna koden här på sidan. Uppge namn och telefon-nummer. TACK för att du bidrar!

Digital ledkarta

Från och med mars 2021 kan vi nu stolt presentera att vi anslutit oss till skoterspår.se. Detta innebär att du kan se alla våra leder och när de har prepparerats – i realtid! Många skoterföreningar har börjat tillämpa detta och det är till stor hjälp för många skoterförare. Att ha detta möjligt är tack vare att ni som färdas på lederna betalar in avgifter och stöttar oss i arbetet. Klicka på kartan nedanför eller på länken ovan så kommer du direkt till våra skoterspår och aktuell prepparering.

Tips! Om du klickar på aktuellt spår så ser du när det senast prepparerades.

Ledvärdar 2023

Ytterån till Glösa via Alsen; Magnus 070-603 91 97

Glösa till Ytterån via Nälden samt sträckan mot Rödön & Krokom; Göran 070-254 87 19

 

Ett äventyr under ansvar

Du är alltid själv ansvarig för dig och ditt ekipage. Bemöt andra på leden med respekt och ett ”Hej!” Kör med ansvar och se till att ha med:

Dålig täckning? Digital ledkarta i mobilen!

Ledkarta finner du digitalt här nedanför. Där kan du ladda ned och skriva ut den, välj då kartan längst ned på sidan. Alternativt gå in på Skoterkarta.se och få hela Jämtland, Västernorrland, Norrbotten och Västerbottens skoterkartor för 595:- direkt i mobilen! Ja till och med för Norge och Finland följer med! Du hittar dem för Android & IPhone.

Väder

Glöm inte kolla vädret innan du ger dig ut och tänk på att även fartvinden kyler!

Data from Vaeret1.com